Welkom bij Liv’it! Baby a

Gratis verzending vanaf €100,-

Volg ons

Over Liv’it! Baby

Luxe babyproducten

Liv’it! Baby is een klein bedrijf in Maastricht, waar je terecht kunt voor allerlei luxe babyproducten. Zoals bijvoorbeeld babynestjes, dekentjes, boxkleden, kussens voor de Stokke Tripp Trapp, voetenzakken voor de Maxi Cosi en nog veel meer!

100% Handmade

Onze producten worden stuk voor stuk met veel zorg en aandacht met de hand gemaakt. Dat begint bij het patroon dat door de ontwerper gemaakt wordt, daarna beoordeeld door de dames van Motiflow op geschiktheid. Als alles klopt wordt het beschikbaar voor ons. We werken enkel op bestelling en hebben geen voorraden. Wij maken elk product dus speciaal voor jou en jouw liefste baby!

100% Verantwoord

Duurzaamheid staat bij Liv'it! Baby hoog in het vaandel. Want elke baby verdient een schone wereld en een fijne leefomgeving om in op te groeien! Daarom maken wij gebruik van stoffen die eco-vriendelijk zijn. Zowel wat betreft het materiaal, als ook de manier waarop ze bedrukt worden.

Kies jouw stijl

Wat Liv'it! Baby vooral uniek maakt, is dat je zelf je stijl kunt kiezen uit de enorme collectie stoffen van Motiflow. Dit is een bedrijf, dat een platform biedt aan ontwerpers om hun ontwerp te uploaden. Het aanbod aan stoffen is daardoor heel groot en zeer exclusief!
Hoe leuk is het om zo je eigen unieke baby-lijn samen te stellen?

Persoonlijk Advies

Blijf je twijfelen of vind je het überhaupt lastig om zelf (of voor een ander) te kiezen? Dan denk ik graag met je mee! Zodat we samen komen tot een leuke combinatie, die helemaal past bij jouw persoonlijke smaak! Of bij de rest van de babykamer of het interieur!

De spil van Liv’it! Baby

Mijn naam is Marleen Geelen. In 2018 ben ik officieel gestart met Liv'it! Baby. Maar naaien is natuurlijk al veel langer mijn hobby!
En zo werd met de geboorte van onze eerste kleindochter Livi ook mijn bedrijf Liv'it! Baby geboren. Want via via kwamen steeds meer mensen bij mij terecht met de vraag of ik ook voor hen een babynestje zou kunnen maken. Ik ben me gaan verdiepen in de mogelijkheden en trends op het gebied van babyproducten. Daarbij raakte ik erg gecharmeerd van het aanbod van Motiflow. Sinds het voorjaar van 2018 mag ik me een officiële partner van Motiflow noemen. En zo groeide Liv'it! Baby steeds verder uit van een hobby tot een bedrijf.