Welkom bij Liv’it! Baby a

Gratis verzending vanaf €100,-

Volg ons

Cadeaulijst

Inspiratie

Als aanstaande moeder struin je waarschijnlijk heel wat af op internet. Op zoek naar informatie over de zwangerschap en naar inspiratie voor geboortekaartjes, kleertjes, spulletjes voor de babykamer en meer!

Zo kom je vast allerlei leuke dingetjes tegen die je graag zou willen hebben voor je kleintje. Maar als iemand je vervolgens vraagt naar je cadeauwensen voor bijvoorbeeld de babyshower of het kraambezoek, ben je kwijt wat je ook alweer waar gezien had.
En voor je het weet heb je een cadeaubon van een grote keten getipt…. Zonde, als je eigenlijk houdt van bijzondere en authentieke producten voor jouw baby!

 

Maak een cadeaulijst bij Liv'it! Baby

Misschien ben je al ‘struinende’ ook wel hier bij Liv’it! Baby terecht gekomen? Als je enthousiast bent over de producten die wij maken, kun je je familie en vrienden een handje helpen bij het kiezen van een cadeau dat je écht graag wil hebben, door een persoonlijke cadeaulijst aan te maken. Zij blij, jij blij!

Hoe het werkt

1. Ga naar onze winkel
2. Kies het product dat je wil toevoegen aan je cadeaulijst
3. Maak het product helemaal naar jouw stijl door de stofjes te kiezen die jij leuk vindt
4. Klik op ‘cadeaulijst’
5. Maak je een nieuwe cadeaulijst, kies dan een naam voor jouw persoonlijke cadeaulijst, bijvoorbeeld je voornaam.
6. Bepaal wie de cadeaulijst mag inzien:
– private: alleen jij kunt de cadeaulijst inzien
– public: je cadeaulijst is op deze website openbaar zichtbaar voor alle bezoekers
– shared: na het aanmaken van de cadeaulijst verschijnt er een unieke url die je op verzoek kunt doorsturen aan je vrienden en bekenden.
7. Door op ‘toevoegen aan cadeaulijst’ te klikken wordt het betreffende product, met de door jouw gekozen stoffen toegevoegd aan je lijst.
8. Wil je je cadeaulijst inzien of wijzigen? Ga dan naar je account.